ART-tist als netwerk

ART-tist is een netwerk van kunstenaars, organisatoren, leveranciers, overheidsdiensten, cultuurplatforms, artiesten, muzikanten, ambachtslui,…

Het collectief is vrij en vraagt nooit commissie op verkoop noch verdere commerciële verbintenissen na het event. Dit maakt het ART-tist-platform uniek in zijn werking. Door de vrije sfeer waarin gewerkt wordt (zonder lidgeld, zonder abonnementen, zonder contracten) kunnen deelnemers vrij toetreden tot een event en al even vrij terug uittreden.
De events staan voor een grootse uitstraling. Om de kosten te beperken wordt van de deelnemers enige inzet gevraagd. Het succes van de tentoonstelling gaat er rechtstreeks mee samen. Kunstenaars zijn de ambassadeurs van het event. Het succes van een tentoonstelling gaat hiermee hand in hand.

We stellen vast dat de gemaakte connecties ook leiden tot nieuwe initiatieven of uitwisselingsmogelijkheden. Immers “ons kent ons” en dan wordt het wel handig als er introductiekanaal is.

In het verleden hadden we al het genoegen te mogen samenwerken met vele kunstenaars. Ga naar onze historiek om ze allemaal te leren kennen 🙂

expo2010-01

%d bloggers liken dit: